deep_blue003006.jpg
Masaža lica
-uklanjanje površinske nečistoće tonikom i ručna masaža lica kremom ili uljem

Aromamasaža lica
-uklanjanje površinske nečistoće tonikom i ručna masaža eteričnim uljima
Tretmani lica
Tretmani lica
Masaže tijela
Tretmani za tijelo

Depilacija

Početna
Anti-age tretman lica
-uklanjanje šminke, čišćenje mlijekom, tonikom i pilingom, dijagnostika WOOD LAMPOM, mehaničko čišćenje, VISOKA FREKVENCIJA, masaža ultrazvukom, anti-age maska i krema

VISOKA FREKVENCIJA se u tretmanu lica koristi nakon mehaničkog čišćenja čime se čisti koža od eventualnih bakterija i toksina, priprema kožu za sljedeće postupke tretmana i bolje prodiranje proizvoda u slojeve kože.

Njega lica
-uklanjanje šminke, čišćenje mlijekom, tonikom i pilingom, dijagnostika WOOD LAMPOM masaža, maska i krema (proizvodi se biraju ovisno o tipu kože )

Klasični tretman lica
-uklanjanje šminke, čišćenje mlijekom, tonikom i pilingom, dijagnostika WOOD LAMPOM, mehaničko čišćenje, VISOKA FREKVENCIJA, masaža, maska i krema (proizvodi se biraju ovisno o tipu kože)
WOOD LAMPA je lampa sa ljubičastim svijetlom, koja je koristi za dijagnostiku stanja kože kako bi se lakše odredio i sam slijed tretmana i proizvodi pogodni za određeno stanje kože!
Manikura / pedikura

DEEP BLUE

Kozmetički salon

Kompletan tretman lica lica vrata i dekoltea
-uklanjanje šminke, čišćenje mlijekom, tonikom i pilingom, dijagnostika WOOD LAMPOM, mehaničko čišćenje, VISOKA FREKVENCIJA, oblikovanje obrva, masaža, maska (proizvodi se biraju ovisno o tipu kože)
UZV- ultrazvuk
- ultrazvuk se u kozmetici najčešće koristi u anti-celulitnim tretmanima i tretmanima protiv bora. Oživljava umornu kožu, smanjuje crvenilo, ublažuje pigmentacijske mrlje, pomaže u regulaciji lučenja sebuma, smanjuje dubinu sitnih bora. Ultrazvuk se može koristiti i tijekom masaže za opuštanje napetosti u mišićima. Trajanje tretmana ovisi o području koje se tretira.
Dermaroller
-dermaroller je maleni valjak sa sitnim kirurškim iglicama. Koristi se u tretiranju kože s proširenim porama, aknama, borama i ožiljcima. Može se tretirati i tijelo tj. strije i celulit. Potiče cirkulaciju i obnovu stanica tako što potiče proizvodnju kolagena i elastina. Za optimalne rezultate preporuča se korištenje 1-2 puta tjedno kroz period od 2-3 mjeseca ovisno o stanju kože i željenim rezultatima.
Za akcije i promocije posjetite našu Facebook stranicu
deep_blue001001.png